Worldless Wednesday | What Boys Up To | Gitarputeh


Wednesday, October 03, 2012

Worldless Wednesday | What Boys Up To



Assalamualaikum.


 Sorry, I'm busy right now

"Maaf, saya sibuk." . Well girls, apa yang korang fikirkan bila lelaki reply SMS macam tu? HAHA. Seriusly? Taknak aku jawabkan?



Figure it out. Haha.



.


22 comments:

CeritaSekupang said...

selepas sebulan tak update.. tetiba update 2 ayat sja ? :hah .. :adess

hyemynameisrasyid said...

haha.,kalau rply sms "k" je lagi sempoi.,simple

Khalilah MNor said...

Off phone trus~!
Hehe takla, respect la org bz. Tak payah reply dulu. Kalau kita bz pon cmtu..:)

syErAh said...

sedihh! rasa macam tak dipedulikan. sobss. T.T

tapi kena la faham jugak. at least dia reply. hahahaha XD

Ana Shuwaa said...

haha. kalau laki reply mcm tu, sampai ke sudah shuwaa takkan mesej dah lepas tu ~ wakakkaka xD

syafiqakarim said...

gua "k" kan aje

Shiqin Sunshine said...

figure it out je?? ceittt...hahaha..betul ckp cs... :aa

bz eyh?? ok.... << pasrah jela... >.<

cik asmakghazali said...

trus x mesej dh lps tu. haha :p

Za Noh said...

jawapan sy : "k"

syakirah izwanie said...

Apa ada dalam mind ek? Okey. Betul la dia busy. Jangan fikir benda negatif :)

dRopPuc!noo™ said...

Takda yang dapat jawab?? Seronoklah encik Yed nampaknya.. takpa, sebagai seorang yang macho dan suka berterus terang, meh den jawab..

"Maaf saya sibuk" boleh juga di translatekan di google translate :
"Malas aku layan.. dah la x cun.. Gedik lebey msg2 aku.."

Yes they r what we call man. HAHA

-Ikhlas dari Jejaka kopi

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

kalau saya memang laju- laju ajak gaduh kalau die reply gitu *singsing baju ke lengan , haha

ElixirReyn said...

tak balas trough sms. balas kat hati je 'kuang asam jowo punya budak. org mesej nak tanya hal keje. bajet hotsetuf leteww' hoho

Syuhada said...

Ayat bajet yg boleh mengguriskan ati orang yg membaca mesej tu, paham sangat...

khairunnisa.1989 said...

tak reply msej..
myb dia akan rasa bersalah..huhu =p

dEdEQ dE wIshEs said...

KALO DEQ .. TRUS MSJ LG .. HAHA

Fathul Farisah said...

setuju nagn komen si kopi di atas..hahah

tapi aku akan balas.."k"

nunnaly said...

mula2 maybe nak taip, "ko bajet ko hot stuff?"

pastu, rase tanak hilang kawan,
"alamak ye ke? sorry ganggu."

sms yang dihantar, "kbai"

Mira Cikcit said...

Typical sentence for boys to run away tapi ayat cover baik punyaa. Cehhhh... LOL

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

shishi>>shida said...

k..whtever

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...