Why I No Update. | Gitarputeh


Saturday, September 01, 2012

Why I No Update.


Assalamualaikum.



 Paint for sorry


Hello oppa gangnam style lovers and haters. First of all, aku nak ucap kan terima kasih banyak banyak kat korang yang masih lagi usha blog aku yang lama aku tak update. Bukan sebab apa, tapi aku ada urusan yang tak dapat nak dielakkan selama empat bulan aku tinggalkan dunia blog. And dalam entry ni aku nak bagi tahu yang aku akan cuba mengaktifkan diri balik dalam dunia blogging. insyaAllah.


As for now, aku just nak info kan pasal ni. Sebab aku terasa kekok untuk buat benda lama yang dah lama aku tinggalkan. Just imagine korang dah lama tak drive, pastu tiba tiba korang nak drive. Rasa kekok tak? Haha. Sama je dengan berblogging ni. Once aktif, memang semangat gila nak update entry entry baru. Sampai kadang kadang tu satu minggu sampai tiga empat kali update. *terasa* Haha.


Well, tunggu dua tiga har nanti untuk feeds dari Gitarputeh. Maaf lambat update. And satu lagi, ada tak korang dapat buah mulut cakap oppa gangnam style tu ada kaitan dengan yahudi? Siapa percaya, please rise up your hands. Pfft.



Sekian.



.


15 comments:

eszyamin said...

hampir terlupa pernah follow blog ini..hehe..welcome back

antara said...

hoi! aku tak kenal kau. tapi aku suka baca penulisan kau. so sila merajinkan diri semula hapdet belog ni.

welcome back! =)

Fya Pelangi said...

jyeahhh. bce entry red smpai abes. thumbs up for me. lalala :P


gangnam style ? homaiii, tkkan amik thu pasal itu. hewwheww.

farr said...

baru update orang dh comment. teruk manusia rindu kau red. aku je tak. hahaha.

naqiah said...

same like me.. baru nak start blogging balik :)

missa said...

serius lamaaaa tak hapdateeee... igt dah buat blog baruu. hehe..

i've no idea bout gangnam. suma org tgh bcakap pasai gangnam kot.. tp bunyi mcm korea ja? mesti demam korea plak nihh.. hadoyyaiii

Norashiqin Kamaruzaman said...

TOP silent reader is also back!! muihihihi...

DaYaH JeLitA said...

miss u.LOL

cik bulan said...

bukan pasai yahudi ja gangnam tu. aku pnah nmpak org cakap (tweet) yg bahawasanya gangnam style tu posisi *** dan nk jahanamkan semorang. ==''

slmt berblogging balik. ^^

Everything's Everythings said...

Selamat mengaktifkan kembali blog ;D

Cik Hujan said...

eh eh red dah aktif :malu aww aww XD ahahha

Arham Md Ali said...

First time singgah blog ni red, papepun selamat kembali berblog.

Harun Ar said...

Kunjungan malam
Salam sahabat......

nitnot said...

selamat kembali, penat saya menanti. eh? ;)

tips dan trick said...

ya sudah kalau begitu...
happy bloging...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...