It Is A Big Deal. | Gitarputeh


Friday, April 06, 2012

It Is A Big Deal.


Assalamualaikum.


 Light it up


Ucapkan alhamdulillah setelah Allah beri petunjuk waktu kita susah dan senang. It is a big deal. Sebab kita cuma hamba yang sentiasa perlukan pertolongan Allah. Laptop aku yang selama ni rosak ada 50% untuk teruskan hidup. No wonder lah aku tak ber-update kan? Hek hek.




.


11 comments:

Wadi AR said...

ouh, patot la diam

Wadi AR said...

ouh, patot la diam

Cik Hujan said...

red ;tlg pi la baiki lappy tu :nah

CeritaSekupang said...

Laptop dah elok ke red ?

entri ni memang pendek atau cs tak baca sampai abis?

Yuu Hidayu said...

CS XD :nah cs

red .. baiki lah cepat lappy tu.... :tlg

Amirah Jafri said...

alhamdulillah =)

✿ Cik AN ✿ said...

Laptop tu merajuk sebab ada yang lagi keng!

faeza eighteverlens said...

wat la pembedahan kat laptop tu..tmbh ram ke, tukar hardisk & processor..insyaallah makin panjang laa riwayat nye nnt :)

fatinmyra Sweet :) said...

alhamdulillah~
yess. jgn kite lupakan Allah.
AND
ALHAMDULILLAH~
Today : genap 16 tahun adik hidup :)

Alieza Dayasari said...

lap top merajuk.... huhuhu.....
pernah juga lappy sy merajuk... sabar jer lah.

Red said...

Wadi AR > sekarang da cuba untuk membisingkan diri XD

Cik Hujan > da masuk wad pun ;D

CeritaSekupang > eh kan panjang ni.. dont jump to conclusion taw cs..

Yuu Hidayu > tengah baiki, sayang....

mirah Jafri > alhamdulillah :)

✿ Cik AN ✿ > keng tu apa?

faeza eighteverlens > tapikan... aku tak pandai bedah latop ..

atinmyra Sweet :) > :)

Alieza Dayasari > then?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...