Q & A | How If I Break It | Gitarputeh


Wednesday, March 07, 2012

Q & A | How If I Break It


Assalamualaikum.



 Typical cast


Ada satu benda yang selalu bermain diminda remaja, "We will never fall apart. And we will be together forever and ever and ever." And satu hari tu, putus juga silaturahimnya. Kalau kita ambil skop percintaan, memang lah fokusnya hanya pada remaja. If, the words are meant for friends? Yes. Tak nak kehilangan kawan? 



Of course semua orang pun pernah mengalami situasi diamana korang takut sangat kehilangan seorang kawan yang  korang baik sangat sangat. Kan? And how if it really happens? And what are you going to do? Nantikan artikel akan datang. ;)



.


10 comments:

sHy said...

jodoh ajal maut perhubungan semua di atur oleh tuhan......

mirmashi said...

huhu . suspen lak . i'll wait :P

senyumSOYA said...

iklan~ amboi....

fatinizzati said...

pernah la merasa. endure it je la.

fatinizzati said...

pernah la merasa. endure it je la.

fatinizzati said...

pernah la merasa. endure it je la.

rozeeta rashid said...

tak dapat bayangkan kalau kehilangan kawan baik. kadang2 faktor masa boleh buat kita hilang kawan. bila dah duduk jauh lama2 jadi renggang. lepas tu hilang laa.

kena grow separately without growing apart. kalau dah ada life lain, maintain contact dengan kawan tu.

Noorieda said...

Huhuu...sapa yang tak sedih bila berjauhan dengan sahabat yang tersayang yang sudah dianggap sebagai aik-beradik..

Tapi apa boleh buat, masing2 ada komitmen...

ekabukanmakcikkau. said...

aku setiap tahun kawan baik aku hilang ganti yang baru . dan lagi satu kejadah apakah yang kau buat ni sampai kena tunggu entri akan datang plak nihh?

Mimi Suke Cupcakee said...

huhu..cinta remaja biasa tak tahan lama kot.... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...