Situasi Bila Berada Pada Fasa Keempat Menjadi Blogger. | Gitarputeh


Sunday, February 19, 2012

Situasi Bila Berada Pada Fasa Keempat Menjadi Blogger.

Assalamuakaikum.


Hello heart full girls and heartless boys sekalian. Cantik tak intro aku? Tak ada kutuk kaum hawa kan? Yeah. Masa untuk berubah. Bukan apa. Actually aku dapat surat layang dari seorang girl yang unknown kan namanya. Dia kata blog aku adalah blog kedua yang letak ayat kutuk perempuan kat pendahuluan. Ada ke? Tak ada kan? Ya. Mana ada. Aku kan baik. Hek hek.



Sebenarnya kan, Jujur je lah kan, aku dah kering idea. Bukan kering actually,ada ideanya. Tapi ideanya mengarut. Macam entry sabun aku dulu. Pfft. Dari pada aku buang masa korang baca entry yang lagha, baik aku bagi entry yang ada manfaat pada korang kan? So, korang ada apa apa cadangan tak untuk aku keutarakan topik apa kat enrty seterusnya? Mana lah tahu idea korang boleh trigger otak aku untuk bagi pendapat yang boleh idealisme buat korang? Kan? Hek hek.



.


18 comments:

Wadi AR said...

entah

mOoN said...

Cadangan : Bgi ar entry idea acane nak bt entry masa otak tengah kering :hihi

FYA PELANG! said...

err. camne nak tahu kita fasa ke berapa ?

Mss Ieza said...

nie kira entry kering idea la :angguk

Yuu Hidayu said...

:kopok

Cik Ladies said...

Betul ke ini fasa keempat? :erk Apa yang penting nice entry sebab short. And boleh dibaca satu nafas kali ni. Kbai. :lari

Anna Siihah said...

follow me :) tq

misskonspirasi said...

fasa ke empat bila dah tada idea nak tulis entri ker.. tak paham i hukhuk

mirmashi said...

tade idea jugakk . hoho . btw,no prob lau red kutuk kaum hawa IF benda tue betol . leh refleks diri n then improve :) .

CeritaSekupang said...

situasi kelima akan membuatkan red taip entri kurang 3 perenggan :yes takyah nak baca lelama..

apitDevine said...

sekom.cbe try..bkn nk kutuk or berkiran negatif or ppe la,cbe cri kn idea ape yg kaum hawa pk smasa dowg plih pkaian,..means wanita hari ini..

EZAN IDMA said...

err gitar puteh ni pompuan kan?

sHy said...

red...shy fasa ke berapa eh??? :P

Naz Zan said...

oh ye..utarakan ttg gadjet2 pilihan? hehe

senyumSOYA said...

crita pasal akak la red~ =) senyum~

NoonaQQ said...

humang aih?? <<---tiru ayat afzal suka suki..

pendeknyeww entri red..pestaim noona scroll beriya2 je dri atas ke bawah.. punya la saspen..tarik nafas pjg2,sebab selama ni entri pjg bejela je.

tup2..dua perenggan je.. =P

herry tan said...

WOOWWW.. blog kamu kreatif banget, sampe betah deh gitar puteh..

salam kenal yah nti kalo ada waktu liat-liat n kunjungi blog aku yah, aq juga udah follow blog kamu tuh... Herry

follow my Blog : Herry-tan.blogspot.com
makasih yah...

azznie said...

follow ,support gitar putih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...