Jangan Mempersoalkan Kenapa Bilik Lelaki Selalu Bersepah. | Gitarputeh


Sunday, January 29, 2012

Jangan Mempersoalkan Kenapa Bilik Lelaki Selalu Bersepah.

Assalamualaikum.





Ehem. Guess I have nothin' to say. HAHA. Apa? Tak terasa? Elele. Tak payah nak tipu sangat lah kan. Haha. Fitrah. Don't blame it. ha. Mula lah tu nak pasang niat kemaskan desktop korang. Haha. It's too late! Lalala. And lepas ni tak payah lah nak komplen lelaki ni pemalas bagai kemas bilik. Sebab, jawapannya akan sama macam lelaki tanya kenapa korang taknak kemas desktop. True story.



p/s : Mesti aku dapat komen-komen kata korang terasa. Wakaka.



Sekian



.


59 comments:

LemonSusu Skyjuice said...

chaitttt!!~~~~~~~

♥ zatieebayim ♥ said...

Hahaha.. Saya punya macam tu la.. hihi

Siti Safiyyah said...

aku terpaksa setuju.. hahaha..

sampai kawan aku minta tolong aku kemaskan desktop dia.. ada tu belum tengok lagi dalam pen drive.. bersepah sana sini.. kesimpulannya, huduh betul kalau perempuan suka sepah ni. tapi kalau Sepah Raja Lawak tu takpe :D

Yuu Hidayu said...

lalalalala .. tak terasa pun .. :well

desktop abg2 yuu bersepah je yuu tgk.. bersepah dgn game..

suzie rahman said...

bab lelakinya bilik bersepah tu serius btul. but desktop girl bersepah tu saya xcye r.sy nya desktop 0 jer..hihi

♥CIK SHA♥ said...

kalau bilik kemas desktop pun kemas tu kategori ape pulak eh?

DOMU-KON said...

hehehe...

rasa lebih elok desktop bersepah dari bilik bersepah...

peace yooh :)

si macho said...

apesal cam biase tgk je bilik sepah tu ?

























oh ..


















































macam bilik aku la tu -.-"

Tasha said...

destop ak bersih...hehe

perempuan ni bese yg sepah bilik jugak,bukan smua kemas2..haha *true story

Wadi AR said...

tak tak. desktop aku memang tak sepah. bilik pon same

sHy said...

shy punya bilik bersih tak suka serabut..pening oii..tapi shy punya desktop serabut..

yes i know i am good girl..kan red kan.. :)

|ardani| said...

bhahahahaha..terase beb!

Leeyana said...

saya punya dekstop xpenah sepah. so tak terasa. hoho

mirmashi said...

lol . pmpuan pom ade bilik bsepah . hik3 .
p/s : siyes nk ade lappy sdiri . nty leh sepahkan desktop -.-

mOoN said...

bilik hubby lebih kemas dari bilik moon.. ahaks!!! sebab barang lelaki tak la serumit barang2 pompuan kut..

Za said...

hahahaha...relaks la.tu kn moral...hahahaha...normal kn...tp x terasa sgt la k :D

Awan Nano said...

ahaha..mmg daa mcm 2..tp mmg x dinafikan klu bab2 kete..llki mmg no 1..kemas n cantik x terhingga..la~la~

AzwanRamli said...

wakaka....realiti..

haniekunie said...

<-- desktop hidden.. sakit mata tgk

AIZA IBRAHIM said...

situasi aku, boys' room n girls' destop..cm ner tu?? :)

ekabukanmakcikkau. said...

kau silap bro, bilik aku macam desktop tu , desktop aku mcm bilik tu . true story.

najwaMazlan said...

copt! aku tak. lalala.
aku punya dekstop wallpaper simple je. Hitam xD

wani said...

pfffttttttt! sentap -.-

Mss Ieza said...

skong jela..haha
senang pe letak fail kat destop, on je trus nmpk.. XD

SnowladieS said...

aah ade jugak lelaki yang biliknya bersih dan kemas. mcm popuan pun ade bilik yg bersepah mcm stor.*melihat berdasarkan pengalaman :P sooo not true story! hehe

HeNRieTTa JoSe said...

no komen....sebab ader gak lelaki yang lebih kemas dari wanita dan ada juga wanita yang lebih besepah bileknya dari lelaki...hmm.....dua-dua pown dah pernah tengok....adoyai....

Lea Isnawi said...

aku guna object dock ke kat desktop

so kemas je

bilik pun

so,tak terasa pun

lalalalala

Miss Nadya said...

red macam mana kalau nad punya bilik macam bilik laki dan desktop macam perempuan??

kompom nampak malas giler kan???

haha...desktop nad kemas sebab tak suka serabut..:D

ainina jelani said...

hoho, ok tak terasa :D ngeh2, dekstop ai memang kemas selalu :D

anak-jelex said...

kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follownya.. :D

anak-jelex said...

kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follownya.. :D

najihah sahami said...

hoho...hai red! mish di sini~

pasal red tanya nak buat sidebar tu, mish xreti nak bg tutorial + xde masa sbb kat umah xde internet. ace kalau red google tutorial nak hiaskan sidebar. dah bnyk kot blogger wt tutor. hehe. mish pun rujuk situ..sorry xdpt nak membantu sangat.

senyumSOYA said...

red!! desktop akak lbey kurang cmtu la heee~

cucu tun teja said...

setuju...desktopku ini juga sudah semak....hahaha...ha, tag kamu disini http://cucutunteja.blogspot.com/2012/02/segmen-cerita-kreatif-ben-ashaari.html

Maria..... said...

hoho xsetuju,desktop org kemas kot...hihihi

Norashiqin Kamaruzaman said...

:tidak :hihi BL tak tergolong dalam golongan dua2 di atas XD

bilik :apa kemas, desktop pon kemas :malu ahaks...[k angkat bakul sednri plak :lalu

Cik Hujan said...

hohoho. desktop rys dah separuh penuhnya.!! kikiki :P sib baik lappy sdn bhd

Life Is Abstract said...

xla..aku bersih je..kikiki

AleeyaLiya said...

err..cmne thu ni..haha

Lin Kamila said...

Kawan laki aku pernah kemaskan dekstop aku. hehhehehehheh

Mimi Jazman said...

ramai je budak perempuan zaman sekarang yg susah kemas bilik.. hehehe..

Alieza Dayasari said...

yang desktop tu ...
lawak...
tak semua kot.....
lect lelaki sy.. mcm desktop girl.. hihi

kechik kewchik said...

tapi kalau perempuan yang bilik bersepah dan desktop kemas , macam mana cerita tu ? hhah .

Red said...

LemonSusu Skyjuice > terasa ke? hek.

♥ zatieebayim ♥ > taw :P

Siti Safiyyah > ehem. tlg kmas kn saya punya jugak. boleh?

Red said...

Yuu Hidayu > eh? mesti abg yuu lawa, kn?

suzie rahman > 0 tu means tade laptop, kan? hahah.

♥CIK SHA♥ > itu katagori boleh buat bini ^^

Red said...

DOMU-KON > terasa lettew :P

si macho > ko sengaja, kn buat statement panjang? haha.

Tasha > okay kantoi disitu. haha.

Red said...

Wadi AR > okay. aku cuba percaya. ehem.

sHy > yes you are :)

Red said...

|ardani| > aku tahu. haha.

Leeyana > tahniah.

mirmashi > saya tahu :)

Red said...

mOoN > untung la da kahwin :P

Za > apa yang moralnya, za?

Awan Nano > banyak pula anda tahu pasal lelaki, ye?

Red said...

AzwanRamli > anda terasa.

haniekunie > haha. sorok laptop ke?

AIZA IBRAHIM > simple. anda lelaki.

Red said...

ekabukanmakcikkau. > aku tahu kau lelaki.

najwaMazlan > untung lah ada laptop. haha.

wani > saya tahu :)

Red said...

Mss Ieza > oh. macam tu rupanya XD

SnowladieS > parti pembangkang? haha.

HeNRieTTa JoSe > anda lelaki atau gadis?

Red said...

Lea Isnawi > frankly, aku tak nak percaya. lalala.

Miss Nadya > percayalah yang anda sebenarnya adalah lelaki.

ainina jelani > bilik?

Red said...

senyumSOYA > tahu :)

cucu tun teja > thax ea. tapi tak minat lah. sorry.

Maria..... > bilik?

Red said...

Norashiqin Kamaruzaman > tahniah :D

Cik Hujan > tahu.

Life Is Abstract > okay.

Red said...

AleeyaLiya > ha. kan da kantoi.

Lin Kamila > untung la ada kawan lelaki.

Mimi Jazman > tahu.

Red said...

Alieza Dayasari > semua lecture mcm tu kutt.

kechik kewchik > sure?

Fisha Adura said...

haha. fisha destop tak cmtuh pong. rimas lah kalau destop camtuh. menyakitkan mata..peace.. (^___^)

Eyka said...

tak terasa..tak tak tak..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...