Manis Tak Ayat Lelaki? | Gitarputeh


Friday, September 30, 2011

Manis Tak Ayat Lelaki?


Assalamualaikum.




Hari ni aku nak mintak maaf kat korang sebab tak update. Well, kalau korang baca 'Notice Board' kat blog aku ni (which is kat bawah header), korang akan perasan yang aku ada letakkan perkataan 'PERHATIAN' dengan font yang besau just nak bagi tahu blog aku tak berupdate buat sementara sebab aku nak focus study kejap.


Hell yeah. Baru nak study. Maklumlah. Lelaki. Tapi aku lain. Aku bukan study yang bagai nak gila tu. Aku revise aje. Study, kat dalam kelas lah kan? Ehem. (ayat bajet bagus aje kan) . Okay okay. Ayat bajet bagus tu just for fun. Korang boleh abaikan. Haha.


Tapi korang jangan lah marah ye. Well, tak salah nak bergurau dengan gula hati I kan? Siapa gula hati I? You lah. Yes. You yang tengah baca ni. Tak payah nak malu malu nak segan segan. So, nanti I janji I update ye, lepas settle exam ni. Ye ye. I mana pernah mungkir janji dengan gula hati I. *smiley face* 


Point is : Pandai tak aku memujuk? keh keh keh.(Please lah cakap aku pandai pujuk. Please lah cakap aku pandai pujuk)


.


39 comments:

~awa~ said...

tak....xD

Dorky Guy said...

aku tak pernah pon study untuk final dapat jugak dekan..hahahahahahahaha

Wadi AR said...

amboi dorky gelak sampai hilang anak tekak. tak manis pon weh

cintatulip said...

tak pandai pon :nono

Red said...

hahaha.. korang ni kan.... XD

senyumSOYA said...

errr..akak tido dlm exam lagi kelas ..red heheh

Cahaya Fajar said...

ramai btol gula hati awk...;D

si macho said...

jap .


















kau tgh pujuk ke tu ? =.=?

Naz said...

gud luck exam ye... =)

missa said...

gudluck red !
chaiyok2...

srius tak memujuk... kikiki =P

ekabukanmakcikkau. said...

pertama kali aku tengok kau tulis secoet je woihhhh hahha

*rainyscream* said...

ahahaha..sian gila nak pujuk tapi tak reti. thumbs up si Macho!! ahaha iloike~

p/s: Gudluck exam~ ^-^

Cik Ketam Malas said...

xya study.....................

alepridz said...

gula hati????

ada baldi tak? nak pinjam sat... cepat cepat nak terkeluar dah ni....

~+aSma dAud+~ said...

tu bukan memujuk..tu membodek namanya red..kihkihkih

CoOkiE MoNSter said...

haha...nice try. tapi tak berapa nak ter'convinced'

^-^

nih sume bukan gula hati lagi, nih gula2. pasai ramai. hehe

eman said...

lawak tul bce entri nie.. haha... oke2 ko mang pandai pujuk gula hati ko...hahahah... btw gud luck bro tuk exam...

Red said...

Dorky Guy > style doh kau. haha

Red said...

Wadi AR > kau sebelah dg ke? haha

Red said...

cintatulip > please la cakap pandai :(

Red said...

senyumSOYA > kelas gitu! XD

Red said...

Cahaya Fajar > mana ada. sorang je lah. awak lettew :P

Red said...

si macho > aku tembak kau nak? hahahaha

Red said...

Naz > thax :)

Red said...

missa > tak eah? cis.

Red said...

ekabukanmakcikkau > well, aku mexmang suka tulis secoet pon. wakaka. =.= dem

Red said...

*rainyscream* > mesti untung sape jadi awek red sebab red ta pandai pujuk kan? lalalala.

Red said...

Cik Ketam Malas > aku taw ko dekan. haha.

Red said...

alepridz > pi cepat pi cepat. wakakaka.

Red said...

~+aSma dAud+~ > ea? same je tu. kan kan kan? hahahaa.

Red said...

eman > haha. orang first cakap aku lawak. lalalala.

Red said...

CoOkiE MoNSter > cis. hahaa.

Lin Kamila said...

pandainyeee~~

Cik Iqaa said...

tak berapa bes la cara kau pujuk hikhik

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

nnt kena buat entry tentang cara2 pujuk efektif oke;)

onie said...

pandai-pandai *sambil kebil-kebil mata*

.cik syana. said...

ayat manis gula tuhh -.-

myra berry said...

memang pandai pujuk pon . hahaha.

lovingmiss said...

ermmm pujuk ke tuu..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...