Typical Test From Allah In Ramadhan. | Gitarputeh


Wednesday, August 17, 2011

Typical Test From Allah In Ramadhan.


Assalamualaikum.





Ehem. Agak agak korang lah kan, tercabar tak korang nak update entry di bulan Ramadhan kalau keyboard korang macam ni.? Well, aku tak nafikan kalau iman kuat apa pun boleh harungi. Tapi cuba tengok sekali lagi. Lagi besar keyboard daripada lappy beb. Nak nak kalau dalam tu ada kacang hazel. Alaa.. kacang hazel lah. Yang Ferro Roccie guna tu. Peh.



Terima kasih sudi baca.



Sekian



.


74 comments:

mocha~ said...

wahh..agak tercabar disitu! :D

Saddila said...

auwww nampak sedap . meleleh wooo .

pengemis Cinta~ said...

baru best nak menaip;)

ArulchelseA said...

kdg2 bila dah lapa..pandang semua tu nmpk makanan..kih kih

Red said...

mocha~ :

kan.?? haha. padan muka.

Red said...

Saddila :

aku taw sedap.^^

Red said...

pengemis Cinta~ :

silap hari bulan tak dapat menaip aku. sebab dah habis keyboard aku telan =="

Red said...

ArulchelseA :

ha ah. kan.? hahaXD

l° ~❤Misz Nadea❤~°l said...

woww... klu lh mam best gk

si macho said...

pehhh ,

kalau hakuuuu
























aku ....

































aku ....






















aku ngap tanpa saat dah mmg habis cepat ! bhahahhaa ! :D


memang ini saja caranya

Red said...

feeza macho :

=="

Red said...

l° ~❤Misz Nadea❤~°l :

habislah puasa kalau boleh makan.. =="

Wadi AR said...

aku baru lepas makan td....






























mase bukak pose

Red said...

Wadi AR :

baca entri ni siang esok.

myhatiku said...

waa..suke kacang hazel..

nk coklat nnti myhatiku pos..tapi coklat bola xpe kan..hee

alepridz said...

arghhhh takder-takder

aku nak...





















aku nak...























aku nak...



















aku nak...






































































































ko join segmen ni...
SEGMEN CERITA SEKUPANG

mimi fatin said...

haduuuuuuuuuu dhla suka coklat!

senyumSOYA said...

x makan coklat..^^" seb bek..hik3~

Red said...

myhatiku :

ow. cokelat bola yang doposen tu ek.?

Red said...

alepridz :

==" ko pun sama.

Red said...

mimi fatin :

kan.? tercabar akk.?? lalala XD

Red said...

senyumSOYA :

seb baik ^^

Queen F said...

aa kalau aku memang sebulan lah tak berupdate :D

haha klu dah lapar, tapayah tunggu keyboard bentuk coklat, monitor tu pon nmpak macam pizza :| okay melampau bye

sihatitisu said...

sila hantar coklat berupa hazel kat dalam ini ke belog sy ye , sekian . ;p haha .

FYA PELANG! said...

gilak. atas ea nme bro ini minggu. heh. meh lha belanje kudukut !




http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-10-blogger-chat-room.html

-iXxOrE- said...

boleh x nk smpn fridge dlu, pas bebuka bru upd8 entry???hehehe

Red said...

Queen F :

hahahah. sumpah tak leh blah XD

'mitchie' yusoff said...

mana x tergugat iman ni ... aiseyman ...
WordlessWednesday #8 Wat the fish!

Red said...

sihatitisu :

erk

Red said...

FYA PELANG! :

see da leg laa hahahahahXD

Red said...

-iXxOrE- :

habis.? esok tak update lah ye.? hahaha

Red said...

'mitchie' yusoff :

awat muka hg tak leh blah.? haha

jaja said...

hahaha sodap eh.. meleleh idong tengok haaa... adoaiii red banjer coklat nak sebijik macam tu hikhik

hayatFARAH said...

nak makan syg..
tak mkn rugi :D

Red said...

jaja :

haha. mana leh. ni ms red punya XD

Red said...

hayatFARAH :

you panggil I sayang ke.? the first one you know.? <3

Naz said...

melekat la jari mse menaip ni..

sedap Y-Y saya nak!

Fadzmie Mohamad said...

Peh. Ni makan satu minggu pun tak habis ni.

Red said...

Naz :

time malam boleh lah kata nak.. :adess

Red said...

Fadzmie Mohamad :

Terbaik, kan.?

peep said...

perggh layan gilak..

Red said...

peep :

kan.? haha.

adrinaqamarina said...

kena makan ni before cair. hahaa.

Red said...

adrinaqamarina :

oit! tak puasa eh.

adrinaqamarina said...

eh dua kali pon, akan reply jugak eh, ni yang terpanggil nak komen lagi sekali ni :P


tadi time taip komen memula tu, tengah sahur lagi. skg ni puasa laaaa.

:D

Red said...

adrinaqamarina :

amacam.? tercabar tak iman.? haha

topek said...

pergh...xthan sedap mende nih..haha

mOoN said...

skang ni x brapa sangat ngan coklat...so,, tak tergugat pun.. :nono

Phat said...

mmg mencabar tu..silap2 entry x update tapi keyboard yg habis hahaha

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/08/ww-wordless-wednesday-9.html

Red said...

topek :

padan muka kau. HAHA.

Red said...

mOoN :

tengok lah kalau dapat betul2 cane..

Red said...

mOoN :

tengok lah kalau dapat betul2 cane..

FaKArePa!n said...

Iman kuat.. x trcabar lgsg.. hehe

butterflyana said...

Gulp!

Areliff said...

coklat keybord ke :)) terliur

Red said...

FaKArePa!n :

bagus

Red said...

butterflyana :

padan muka! haha

Red said...

Areliff :

kau ni lelaki pun terliur ka.?? adess

kiz said...

memang tak boleh tahan ni..tapi nasib baik aku tak makan dan tak suka coklat..tak terasa nak makan kot....haha

cik AF said...

adakah ia benar2 wujud ? sila bagitawu saye -_________-


nak p beli sekrang gak :p

~..SiKecilMirmO..~ said...

Eh3.. cam kiut2 je keyboard tuh.. syg r nk mkn.. coz ssh nk jpe keyboard ala2 camni.. hahaa..

Red said...

kiz :

lama lu tak singgah bro..

Red said...

cik AF :

nope. its one in the world. and its mine ^^

Red said...

~..SiKecilMirmO..~ :

yoyo oo je tak makan :P

Kotak Mancis / S_Basri said...

perhhh... nasib buka mlm... klu siang boleh tergugat nie...

Atiqah Wadiah said...

hadoiii~dugaan dugaan..huhu

Red said...

Kotak Mancis / S_Basri :

padan muka XD

Red said...

Atiqah Wadiah :

aku tahu.

ame elms ! said...

maigod ! yummyyyy ! :D

Red said...

ame elms ! :

Sabo. Puasa kan.?

fatinmyra Sweet :) said...

wow !
sedap nampakk !

Red said...

fatinmyra Sweet :) :

kan? ^^

"Aku"....Nurul Azren said...

sedap laa.. banyak lak tu...hu3


jom join GA di sinie =>
http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html

Red said...

"Aku"....Nurul Azren :

kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...