Never Forget Who Used To Support Us To Grant The True Happiness. | Gitarputeh


Tuesday, August 23, 2011

Never Forget Who Used To Support Us To Grant The True Happiness.


Assalamualaikum.





Gambar tape gameboy kat atas ni seriously mengingatkan aku kat pengalaman pertama aku main game. Masa tu aku tak kenal lagi komputer. Blogging apatah lagi. And game ni lah yang banyak mengajar aku English. Betul. Aku tak tipu. And satu benda kecik ini lah yang banyak mendorong aku untuk achieve ilmu-ilmu lain.



Macam blogging jugak. Bila dah ramai kenal blog kita, kita pun sibuk je melayan readers-readers baru. Rasa-rasanya, korang ingat lagi tak kat diorang yang sokong korang masa mula-mula korang blogging dulu? Jangan tanya aku. Aku ingat lagi. Beliau gelarkan diri beliau Kura-Kura Comel. Beliau siap komen and cakap akan terus support aku tu. Terharu beb masa tu. Sampai sekarang aku ingat. Korang ada ke? Ingat ke? Seriously?



Terima kasih sudi baca.



Sekian



.


41 comments:

ReYnn said...

entry red kali ni pendek :ragu

Wadi AR said...

ingat aku kurenye td. haha

Siti Safiyyah said...

ingat ingat! tapi rasanya diaorang lebih prefer jadi silent reader blog aku kot. hehe.

asnizaziz said...

aku akan ingat sampai bila2 :)

*rainyscream* said...

ingat selalu~
thanx comment pd blog sy aritu.. :p

aina halim said...

The very first comment aku dapat kat blog lama aku dulu really put the purest smile on my face.

visitme@FaTiN cOrNeR said...

ingt lg!! hehe..

first follower n commenter yg xpernah miss setiap entry..sob3..

terharu..

Queen F said...

mestii lahh ingatt :)

si macho said...

ingt






































kot





















T _________________T
tp aku ingat ,ang kate blog aku ta best kbai . :tepi

AleeyaLiya said...

ingat2..
smpai skng aku still lagi refer kt dia la..

missa said...

ingat... you ! kowt? kan? hehe.. sory

Naz said...

ingat.. tapi orang tersebut tak suruh naz bloging pun, tp naz tersentuh dengan entri2 beliau..dia jd role model ^_^

rasa nak bloging macam dia..oh mmg kenangan btul entry red kali ini *angguk* :ohno

Dorky Guy said...

zaman aku kecik kecik dulu xd lagi benda ni.. kesian aku..

Rin said...

Ingat ingat! baru jer buat entri penghargaan untuk beliau i.e yang mula2 mengajar dan mendorong sy utk buat blog.

di sini:

http://panggilsayarin.blogspot.com/2011/08/10-akhir-ramadhan-seruan-misi.html

Red said...

ReYnn :

why?

Red said...

Wadi AR :

"the number you have dial, is not reachable. please try again later. tuuuttt" okay okay joke ^^.

Red said...

Siti Safiyyah :

untunglah.. ada stalker.. :P

Red said...

asnizaziz :

ye? siapa?

Red said...

*rainyscream* :

no hal lah. dah kamu yang mintak :P

Red said...

aina halim :

kan? haha.

Red said...

visitme@FaTiN cOrNeR :

untung lah..

Red said...

Queen F :

me?

Red said...

si macho :

aku suka cakap benda subjektif :)

Red said...

AleeyaLiya :

alep ke?

Red said...

missa :

ntoh. haha XD

Red said...

Naz :

yup. i guess.. *angguk*

Red said...

Dorky Guy :

guli mesti ada, kan? haha

Red said...

Rin :

untunglah..:P

FYA PELANG! said...

jp. betol ke ni blog red ehh ? -_-"







ade tertinggal muka surat ke :DD

Red said...

FYA PELANG! :

=="

myhatiku said...

ade jugak ;p
n ingat :)
disebabkan org mcmnie terasa dpt aura utk terus berblogging..he

Red said...

myhatiku :

bagi link. haha

AleeyaLiya said...
This comment has been removed by the author.
AleeyaLiya said...

bukan alep la..org laen..tapi red pun jadi gk sumber inspirasi bagi liya..

alepridz said...

serius... kure-kure comel pon org yg mula2 aku kenal dalam dunia blogging ni.... masa tu tak sampai 10 follower lagi...

Mss Ieza said...

igt je :nono
mle2 b'blog dlu farhan aj,kak ct,bl,jt(nie byk bg saiko, dan rmai lg terutama dr BCR :idea

srikandi cinta said...

oh, sape kura2 comel tu?

Red said...

alepridz > sama lah..

Mss Ieza > :D

srikandi cinta > klik lah nama dia

fatinmyra Sweet :) said...

ABANGG
laa
sumber
inspirasi
adikk :)

fndrocka said...

kalau tak ingat...boleh kklik entri lama2 ye tak

Anonymous said...

belajar banyak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...