Girls Can Do What Boys Can. Funny. | Gitarputeh


Tuesday, August 09, 2011

Girls Can Do What Boys Can. Funny.


Assalamualaikum.





Okay. Entri ni adalah susulan daripada entri 'Macamana Nak Buat Boyfriend Korang Berhenti Main Game Supaya Korang Dapat More Attention'. Well, Korang pernah dengar tak, shit istilah yang kononnya korang panggil 'Perempuan Boleh Buat Apa Lelaki Boleh Buat'? 



It's a funny things to believe you know. Tapi dalam komen entri tu, ramai bagi yang respon perempuan pun hantu game macam lelaki. Aku macam tak percaya. Bila aku surf internet, and jumpa gambar ni, aku tak tahu nak cakap apa. Korang perhatikan lah sendiri gambar tu. HAHA.



Terima kasih sudi baca.




Sekian




.


80 comments:

Wadi AR said...

kann? tak caye ckp aku. aku mmg antuuu game

Red said...

wadi ar :

haha. ok ok. aku caye.

PEAH said...

boys=girls??

so that, should bapok=ganster??

Etong said...

hehe yalaaa. perempuan pun kalau jumpa game yg best, boleh mengalah kan lelaki juga tau!

si macho said...

aku sgt kecoh kalau main game .muka eksited je pastu control cool .bhahaha

tapi












tapi







tapi











susah gak aku nak naik level .beria je lebih =.=" demm .

Red said...

peah :

bapuk = gangster.?? erk.

Red said...

Etong :

disagree. Perempuan sangat bendul dalam gaming. HAHAHAH.

Red said...

Feeza :

Hahaha. XD Pecah perut aku ketawa XD

Dhiya Fariza said...

hehehehe we can be quite addictive to games like boys too.

PEAH said...

klu apok x boleh samakan dgn gangster..

boys pun x boleh smakan dgn perempuan kan...

just saying

Red said...

Dhiyya :

Hang bahaya...XD But I like you :)

Red said...

peah :

siapa sama kan siapa.?

PEAH said...

x de la. aq selalu dgn menteri2 perempuan cakap 'perempuan perlu setaraf lelaki, tiada perbezaan'. sedangkan, perlu ke mcm tu?

actually aq silap faham entry ni..*my mistake. haha blushing

Red said...

peah :

haha. ok.

cintatulip said...

kak n pon hantu wooo... kalau g shoping mall ada game.. abes berrm!1

Red said...

kak N :

boleh mintak akak lanje lepas ni :D

alepridz said...

haha... semua orang suka men game...


AKU TAK RETI NAK UNGKAP DENGAN KATA2.. hanya dengan WW (Jangan Klik Kalau Ada Penyakit Kronik)

Al-Fikr said...

siapa kata perempuan tak reti main game?
Al-Fikr pernah main C&C dgn perempuan, 1 team. Diorang main cantik siap boleh tlg defend base ally.

Red said...

alep :

dunia bahagia, kan.? lalala XD

Red said...

al-fkr :

haha. yang tu tak leh blah.. hahahah XD

FYA PELANG! said...

ok fine. Y.Y




http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-9.html

Red said...

Fya :

pomote entri kat sini ek.?? ekeke :P

kimiez said...

normallah tue..

GaRy™ said...

adik pompuan aq memang superb main game...kah3!!

Red said...

kimiez :

eh.?

Red said...

Gary :

siput ada adik perempuan?

pCL [p@kcikLie] said...

jgn sampai melalaikan perkara yg wajib okay !

Kakzakie said...

Gama ni tak kita jantina kalau dan syok dia kira apa....:)

Cik Ladies said...

Sengaja typo ke ape beleive tu? ke ada maksud perkataan tu? -..-

Btw, pompuan sekarang da boleh jadik laki.. Semua keje laki pompuan boleh buat. Pompuan macho, laki ayu :hihi

Red said...

pcl :

you have no sense of humor dude.. jangan serious sangat kayh? ^^

Red said...

kakzakie :

saya tak faham apa yang anda cuba sampaikan T.T

Red said...

CL :

ok thax betulkan :)

Jejaka Terhangat said...

haha..pendek plak entri ni. just nak tunjuk gambar tu yek..=p

Red said...

jejeka terhangat :

hahaha. macam tu lah gamaknya.. :P

fyy mokhtar said...

yes nak maen gameeeeeeeeeeeeeeeeeee

myhatiku said...

haha..suke maen game bola tapi tgk bola kurang..hehe

btw,smart lorh header..suke2 :)

Red said...

fyka :

Haha. jgn. nanti addict :P

Red said...

myhatiku :

kan.? haha.

senyumSOYA said...

vege ninja!! haiiyyyaaaakkk!! heheheh...
bila adik pompuan ada 4 org abg.. hik3 ^^"

Red said...

senyumSOYA :

red pun layan vege ninja XD

Sarah Mohd Saleh said...

sume pempuan boleh buat sekrang.name me ape je pempuan xleh buat ;)

al-kisah said...

dlu mse kat matrik de wat game pinbal.byk team yg join.men kalah mati.lastly tgal stu team gurl stu team boy..ak bajet team boy yg mng.tp de best part team laki tu kalah hahaaa.klu hangpa nk thu gurl tu sume pki tdung lbuh.mmg superb bro..de bran nk lawan?

Red said...

sarah :

cari duit.

Red said...

al-kisah :

lelaki tu bagi chance aje..

hana said...

takat maen game sume orang suke..
hahhaha

Red said...

hana :

haha. *speachless*

syura shii said...

tak taw pulak gurl pown boley maen game smpai mcm tu. huhu ;)

Aidanatasya said...

lelaki ngan pmpuan sama je... asal jumpa game yg dorg minat. confirm la main sampai x ingat dunia..

:p

Red said...

syura :

ce you main game :D

Red said...

aidanatasya :

HAHAHA. kan.? :P

Queen F said...

haa aku stuju dengan aida.. :D btw kalau 1 family mak, ayah, anak semua suka maen game mesti happening gila.. HAHA :D

Red said...

Queen F :

Hahaha. happening.. I wonder macamana anak I masa depan nanti kalau mak dia pun main game. HAHAHA.

mac said...

owh ! gila game mmg satu habit yg bagus dilakukan bersama ...it fun babe !
try it now ! :)
pasti gegirl xbuhsan kalo boboy leke men game :)

Red said...

mac :

hahahaha. kelakar doe komen ko XD

Ain Zulaikha said...

saya pun suka main game gak, tapi game bored game lah.. kih kih kih

miZz_nizZ said...

byk bnde da pmpn leh wt..bnde2 kederat je pmpn kalah lg.haha

Red said...

ain :

:(

Red said...

mizz nizz :

bede kederat tu jadah apa.?

Asyila Zainuddin said...

game best bile bosan.. hehe.. layannn..

ceritasekupang said...

main game tu kadang2 dapat lepaskan tekanan dan kadang2 tambah tekanan sebab asyik kalah..,
:

:yes semua orang suka main game...tak kira lelaki atau perempuan...

Red said...

asyila :

haha.

Red said...

ceritasekupang :

ramai aku baru terfikir pasal game ni boleh buat kita stress?

EkaBukanMakcikKau said...

bahh terkangkang kakk haha

ct N honey said...

tak suka main game,takut nak cuba,nanti jadi ketagih lak

Red said...

eka :

kau lah tu, enn.?? hahahah XD

Red said...

ct n honey :

oh oh. 1 in a million lah ni ek.? wakakaka XD try laa..

myhatiku said...

red lahir taun 19_ _ ?

Red said...

myhatiku : mana ada.. 21 laa

myhatiku said...

1990 la..?he

Red said...

myhatiku : yezza..

anismelon said...

nasib anis bukan kaki game..weee..game cikai cikai retilah main..game laki main..satu pon xreti..weee

fatinmyra Sweet :) said...

yesss .
you're ryte abg !
i do love games jugak laa .
Hee . lagy2 yg drift tuu .
motorcar motorcycle and bla bla.
:)
kantoi sudaa .

fatinmyra Sweet :) said...

yesss .
you're ryte abg !
i do love games jugak laa .
Hee . lagy2 yg drift tuu .
motorcar motorcycle and bla bla.
:)
kantoi sudaa .

Red said...

anismelon :

main jugak tu :P

fatinmyra sweet :) :

haha. kantoi XD

myr amyra said...

saya pun hantu game...
sebarang msg or call tidak akan dilayan ketika saya sedang asyik bermain game..
hahahaha.. :)

Red said...

myr amyra :

kau ni macam lelaki =="

~..SiKecilMirmO..~ said...

A picture speaks a thousand words laaa... ngeeeee~... *Terlambat comment* sobs3..

Red said...

~..SiKecilMirmO..~ :

takpe. komen anda sentiasa dihargai :)

Dorky Guy said...

pompuan leh kencing berdiri tak?

Red said...

Dorky Guy :

boleh doe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...