Troll | Best Tak Tayang Gambar Bagi Lelaki Tengok.? [reply] | Gitarputeh


Friday, July 29, 2011

Troll | Best Tak Tayang Gambar Bagi Lelaki Tengok.? [reply]

Assalamualikum.




Bukan admin


Hello naughty boys and girls. Hari ni I nak mencelah dalam blog ni buat troll. Eh. Kenapa you alls hairan bahasa I macam ni.? Standard lah. I ni kan hot. Bukannya perempuan kampung. Dah dah. Tak payah nak garu garu kepala. Memang I bukan red. Red tu boy-yang-jerk-ayat-bajet-bagus je. I lain. I memang bagus. You alls boleh search I kat google, Ms red. I lah tu. You alls sila baca dengan nada gedik tau.



Well, how in the hell I did access the  Gitarputeh's account.? Senang je. Eh. Apa you alls ingat I ni hackers ke.? Mana ada. Tak main lah hack hack ni. Apa susah. Taip email admin blog ni. Then, untuk password pulak, taip je "perempuan-pendek-bercontact-lens". Senang,kan.? Okay, I ulang. "perempuan-pendek-berkontact-lens". Then, access lah. Simple.



Kenapa I guna blog Gitarputeh.? The answer is simple. I nak troll balik jejaka terhangat punya troll terhadap perempuan. Bukan main lagi dia kutuk kaum kita. Urgghh! Kalau you alls nak baca apa yang dia kutuk, you alls boleh baca entri "Seronok Tak Tayang Gambar Bagi Lelaki Tengok?" dia. Kalau you boys nak tahu sangat, meh sini I ceritakan.



 We love compliments


First of all, you boys kalau nak tahu, kaum kami ni suka sangat puji pujian. Memang dah jadi lumrah. Kalau tak percaya, cuba you boys offer nak belikan ipad. Mesti laju je kitorang terima. Sebab time ada ipad lah nanti mesti kawan kawan lain akan puji kita.



And mesti ada yang cakap, "Peh. ipad...untunglah..bf kaya..". Tapi tu kawan lelaki lah. I agak kurang pasti kat kejujuran kaum I yang puji. Sebab kalau kaum I yang puji, mostly cuma berdrama dan cakap, "Wah.. bergaya.. pakai ipad.. kena sangat dengan style you..". Padahal jelous gila. Tapi still, I terima compliment dia :)



Macam tu jugak dengan kecantikan. Bila I tergedik gedik ambil gambar, kan, mesti I letak satu hope untuk lelaki puji. Memang semata mata untuk lelaki puji. Sama lah macam kes ipad tadi, I tahu ramai perempuan puji kecantikan I berlatarkan drama. So, lagi baik I tayangkan untuk lelaki. It's your chance boys. I dah posing paling eww eww, tolong lah puji. boleh kan.?



Perasaan masa posing dan lihat hasilnya tu best


Actually bukan pujian je yang buat I rasa selesa. Selain dari tayang gambar untuk lelaki puji, itu cuma jawapan basic untuk "kenapa suka tepek muka". Yang kes gambar gambar I yang full body pulak ada sebab lain. Bila I letak gambar full body dengan posing posing tertentu, semua tu sebab I nak para lelaki berfantasi tentang badan I. Best tau. I suka part yang tu.


Lagi lagi masa posing sambil jelir lidah keluar macam tengah makan aiskrim pisang. I loike!


Ehem.


And please lah boys. Please jangan cakap dengan I bab dosa pahala. Sebab I dah letih nak menegangkan benang yang basah. Bukan nya I tak tahu. I tahu. Cuma I ni degil je. I study agama jugak masa sekolah dulu. I dah buat dosa, biarlah daddy I tanggung. Dosa daddy I. Bukan dosa I. Sebab I belum kahwin. Kalau dah kahwin, jadi dosa hubby I pulak. Apa yang you boys susah, kan.?



And you boys yang suka cakap pasal dosa pahala ni kena lah tahu. Perempuan ni kuat emo. Bila kitorang dipuji memanglah kitorang suka. Sebaliknya pula bila orang down kan kitorang. Nak nak bahagian dosa pahala. Serius. Mesti kitorang terasa gila. Sebab tu kitorang kuat melenting.



Tak ramai lelaki yang naturally fotogenik


Out of all, I rasa ramai lelaki yang timbulkan isu ni sebab diorang jelous. Ye lah. Mana tak nya. Diorang jelous sebab memang nampak pelik kalau lelaki ambil gambar untuk tayangan perempuan. Kalau ada pun, yang jenis maskulin. Itu pun berapa kerat.



Well, kalau perempuan puji gambar perempuan lain, its little bit normal. Yeah normal. I pernah ternampak tau, lelaki suka beli majalah bergambarkan lelaki maskulin. Bila diorang baca majalah tu, I rasa macam, "Eww, gay ke diorang ni.?". Serius.


Ehem.


Well, I cuma bercakap dari pihak I. Yes. It is just my personal thought. Lain perempuan lain hujahan dia. Ada yang letak gambar tanpa niat nak bagi lelaki tengok. Nak nak kalau gambar dengan family. Tapi nak buat macamana kan.? Memang lelaki suka tengok. Memang dah jadi super-attracting reflex action. I tahu, kalau tak bagi tengok pun lelaki sibuk nak tengok. Memang banyaklah usaha lelaki nak tengok gambar perempuan tu.



And I memang sengaja guna blog Gitarputeh ni buat troll. I rasa dengan bantuan I ni, market dia boleh naik. Tapi I malu nak tepek muka I kat blog budak jerk-bajet-bagus ni. Lain lah kat blog mamat hensome macam feeza macho. Mesti I letak pic I banyak banyak dalam blog dia kalau entri ni kat blog dia. Biar perempuan lain jelous yang dia lagi handsome dari bf(s) korang. HAHA.





Terima kasih sudi baca.





Sekian





.


116 comments:

cintatulip said...

1st of all.. kak n x suka eksesori.. gelang emas, rntai emas.. yea... memang tempek gambar kasi org tngok.. xkn kucing?? wakakaka

ceritasekupang said...

nice entri ... :hoho... ms. red nak kenal bleh?

si macho said...

woii =="


apekahh -.-"


knp mesti ade "feeza macho" tu .

aku tahu la dye hensem macho , gagah dan kacak ..


geli ok pakai gelang bagai tu .
baik pakai JAM ADE KEPALA OTOMEN

kemain ye kau belakon jd
"eww eww" dlm ni . mcm ade pengalaman jd "eww eww " je red XD

p/s : terasa nak masak sup hari ni

AleeyaLiya said...

pertama kali baca entri red smpai habis dengan muka yang selalu senyum gedik..
tahniah ms.red...

saya cello191 said...

owh,,,apakah..?

aish...ms red ni~~

syErAh said...

eh i try access account red xjadik pun? u tipu erh? haha

erh...gelang melang tu sorri ler..xminat..bagi free pun xnak

sebab i rase i comel so i tempek la gmbar banyak2...fb i penuh ngn album i syok sndiri je u know.

haha..ok stop gedik.XD

ika said...

bce entry ni wat senyum sowg2

senyumSOYA said...

hoho..^^!

delete gmbar..delete gmbar..hheheh

NuR 'aQiLaH said...

pemalu ----->


letak gambor kembar je kat belog -_-"

fatinmyra Sweet :) said...

ms red ?
whoaaa !
HAHA .

Red said...

kak cinta tulip :

chill... :P

Red said...

ceritasekupang :

ms red.?? HAHA. siapa tu.? tak kenal. tak kenal. bhahahah

Red said...

feeza macho :

aku promote kau lah dher.. =="

Red said...

leeya :

HAHA. Baru kenal penulisan red ke.? HAHA.

Red said...

saya cello :


Siapakah.? HAHA.

Red said...

syerah :

Ok. HAHA.

Red said...

ika ;

Kenapa senyum sorang sorang.? Mari senyum sama sama :)

Red said...

senyumSOYA :

HAHA. Bagus. XD

Red said...

Aqilah :

You ada kembar.??? Nak kenal boleh.? Bhahaha.

Red said...

Fatin :

Chill please :)

M Fizan said...

perghhh..terbaik ar bro..pedas2 :D

nik farina aishah.... :) said...

errr, nik pon tak suka gelang2 emas ni .. kenapa perlu show off... hahahah tapi makan dalam ayat tu ... :D

Red said...

M Fizan :

Ms red sis lah.. bukan bro.. Hehe. :P

Red said...

Nik Farina Aishah :


Makan dalam ke.? Harap anda tak terasa :)

Blue Night said...

Dear Ms Red , just nak cakap bab dosa pahala tu .. although you taknak orang lain tegur pasal dosa pahala sebab bukan you yg tanggung . Daddy and bakal- hubby you tu kan ke laki ? So , dorang sangat risau sebab kalau you dedah sana sini nanti dorang yang kena heret masuk api neraka jugak , rite ?
Lagipun , lelaki ni kan ganas .. Biasalah kalau dorang ni menyindir2 kaum hawa . Apa yg dorang cakap , ada ertinya .

LemonSusu Skyjuice said...

hai ms red..aku rs nak berguling2 bc entry neh...hahahhhaa...perempuan mmg suka dipuji kot..jeng..jeng..XD

Red said...

Blue Night :

Okay. I pun harap ms red dengar tu :)

Red said...

Lynn :


Kan.? Eh. You ni comel lah lynn :)

alepridz said...

red...
pasal troll2 tu aku tak kesah sangat...

tapi aku nak jelaskan skit kenapa lelaki maskulin beli majalah maskulin...
sebenarnya mereka bukan gay...

contoh senang camni la....
ok, aku ada kereta dan aku nak modified kereta aku ni kasi nampak gempaq....
tapi aku taktau cara-cara nak kasi kereta aku gempaq...

apa perlu aku buat? beli buku2 magazine cerita pasal kereta... banyak tutorial buleh kasi kereta aku gempaq...


sama jugak macam lelaki beli buku maskulin tu...
kebanyakkan mereka nak jaga badan nak kasi badan jadi gempaq...

nak bergaya dan nak tau jenama apa yang popular untuk bergaya....
sebab tu lelaki beli buku maskulin banyak tips kat dalam tu....

tips penjagaan badan + brg2 jenama lelaki yg latest... lelaki pon perlu ada sumber jugak untuk benda2 tu sume....

bukan nak tgk gambar lelaki ketak2 semata2... ^^

dan yg utama sekali bukan gay... ^^

Heidi Shafiq said...

hoh?

kaizen said...

cik kak, nk tny sikit... hang x sayang daddy n hubby u ker?? nak dorg masuk neraka?? kalo u sayang dgn dorg xde nyer u nk tayang sane sini...

*aku x perfect tp aku belajar skola agama gak...

latest entry 2 Benda yang Blogger TAKUT & Urban : Camera Paling CANGGIH

Jejaka Terhangat said...

keh keh..buat la troll camne pon..target kita sama jugak. ahaks..

apapon, kalo pasal ayah dan suami tanggung dosa tu tak btol. dosa setiap orang ditanggung sendiri2..cuma lelaki ni akan tanggung dosa disebabkan kecuaiannya membenarkan ahli keluarganya berbuat khilaf..contohnya, ayah tak ajar anak ilmu agama dan biarkan anaknya terus bersosial..ataupun suami dayus yg membenarkan isterinya terus free hair kat khalayak ramai tanpa menegurnya..jika lelaki dah "sebenar2" tegur, tp diorg masih berdegil, kat situ dosa kecuaiannya dah takde..

Red said...

Alep :

Bukan dari sudut aku.. perempuan yang cakap macam tu ==". Aku retype aje..

Red said...

Heidi :

.?

Red said...

Kaizen :

entah.. tanya diorang yang suka tayang tayang tu..:P

Red said...

Jtejaka Terhangat :


Okay thax for the info bro.. :)

La Jieja said...

memang pedas..tetapi ini yang TERBAEK!!!!
tak salah menegur kan.. :)

nice n best Entri.. caya la..

singgah my blog : http://itsonlyword-miszjie89.blogspot.com/2011/07/gembiranyasyaitandipagisyawal.html

Red said...

La Jieja :


Tahniah. Anda orang pertama yang membaca sambil mengambil ini sebagai ikhtibar.

workshop girl said...

tabek spring la :)

Red said...

workshop girl :

:)

Iffah Afeefah said...

hoho bagus entry ni

ni nmenye kacau jiwa pakai psikologi

Red said...

iffah :


HAHA. Acane tu.? Lalalala XD

Nizam Ijam said...

terbaik entry nie!!! tahniah!! :)

Red said...

Nizam Ijam :


Kau punya entri pun sama doh XD

Alin said...

untuk kesedaran bersama :)

amranaiman said...

saya tiada gmbarsaya, di blog saya :D

by Zent said...

Hai n salam kenalan dari blog shah..
shah nak minta kt korunk support la
shah cket ey...nyh blog shah
http://shahzone.blogspot.com
kalau boleh follow sekali..tq

Entri Terbaru:Buat semak betul

Red said...

Alin :

:)

Red said...

amranaiman :

hang tu laki =="

by Zent said...

red: wa byk besar ha...bro ckp byk tarar guna larh...bro dtg kajang la kalo mau mkn sama itu 77...aq dtg bkn nak cari hal...bro mulut kasi tutop suda la...!

alepridz said...

oraite... peace bro...

Red said...

alep :

??

hyemynameisrasyid said...

pergh.,ada ms red.,haha

hmm.,entry yg pedas bg yang termakan cili.,haha!
perli habis.,

EYFAalias said...

untung lah ada mrs. red. hahahaha. entry perli baik punya! :P

Naz said...

wah..mnarik entry kali ni

dengan penampilan ms red..
boleh kem salam ms red? hehe ^0^

EZAN IDMA said...

ms red rupenye

Red said...

rashid :

Terpikat ngn ms red jugak ke.? Bhahaha.

Red said...

naz ;

mana bulle :(

Red said...

EYFAalias :

Haha. Siapa ms red tu.? tak kenal.. tak kenal.. :P

Red said...

EZAN :

Haha. Siapa tu.? lalallalala..

Tentang Aku said...

first time bace blog kau sampai habis . hahaha RED sengal !

Red said...

Shila :

Mesti ko terpikat dengan ms red, kan.? Haha.

Tentang Aku said...

terpikat dgn ms red na buat ape . songsang semacam je jadinye kang .

Red said...

Shila :

Mana lah tahu kan, habis.. penulisan ms red je ko baca habis :fuh

Elie Lily said...

hahaha..
entry ni best woh! :)

Red said...

Elie Lily :

Well, thank you :) Nanti Aku sampaikan kat ms red XD

cik AF said...

nak bekenalan dgn mrs red boleh ??
:malu tapi tapi I tak pandai bgaya layak ke kawan dgn mrs red :hoho

Red said...

Aufa :

terpikat ngn ms red.? :hoho XD

Hans said...

wah
sarcasm betul nih
ekekekkeke
nice entry

Red said...

hans :

Kau tak nak tanya ke, siapa ms red tu.? =="

sara zainol said...

like mr k pya blog.. i like.. hahaha.. but still dlm gaya awk la.. ^^ nice blog.. i follow u ^^

Red said...

sara zainol :

Haha. Saya mr cool.

m!Rm0_cha!yOk said...

Ms. Red??? hohohoooo... ^^

Red said...

mirmo chaiyok :

Terpikat dengan ms red.?? HOHO

C I K . F Y Z A said...

gambar??? simpan sendiri la.. tatap puas2.. nanti takut bila dah tua,berkedut tak sempat nak tatap.. asyik bg org lain je tatap kan..

Red said...

cik fyza :

Haha. Kan.? dah tua tak leh tengok muka gebu lagi :)

nelly said...

ngurat bole ? hahaha

EkaBukanMakcikKau said...

sungguh tinggi tahap kegedikan yang kau bagi . terima kasih sebab baca apa yang aku tulsi kira 1-1 lah ni kannnnnnnnnnnnnnn ? belakang kau ade hantu kak limah . wakakakkaka kena tipu . 2-1 . aku menang lalallala

Hadablogspotlive said...

xsentap punn..

pepun..salam ramadhan..

Red said...

nelly :

Terpikat dengan ms red.? Awww. =P

Red said...

Eka :

Mana ada. kau asal pentipu.? Cis.

Red said...

Hada :

Salam Ramadhan juga =)

nur dano said...

senyum....tak boleh kata apa2....senyum..=)... yang bek jadi ikutan...yang tak bek tu...pikaq la sndiri..hahaha....

Red said...

nur dano :

Beeegiituulah awan dano..dano dano.. dano.. dano dano dano.... :gitar

Asyila Zainuddin said...

hahahaha.. sampai tak tau nk kate ape ni.. ngee.. speechless pulak..

Red said...

Asyila :

Hehe.. Bukan saye. Tapi ms red :P

_iezrah! said...

Tbaik yo...i sokong tok certain2 isi entry u. kos lelaki suke2 je nak ngutuk mcm2 sal pompuan. msing2 ade hak, meke rase meke kiut, meke ltak la pic. biala kn. asl ade je org nak mlebelkan itu ini. nnt, kalo x ltk, tyme tuh la thegeh2 ckp "YOU, ASL X LTK PIC? I BRU NAK KENAL" hehehehe, btway, best!

but2, need btol kn isi mgenai dosa ddy n hubby. xleyh ckp gtuh.. mcm kite x syg ayh n hubby kite kos tuh kite x kesah wat dose bnyk2.. :D sorry ms red! :D

Red said...

iezrah :

HAHAHAHAHAHHAHAHAH XD

haikalblank said...

sebagai kaki stalk, aku perlukan bahan baru setiap masa. HAHAHA

keh3. btw, lelaki yang beli majalah gambar badan ketak2, posing tepi kolam mandi ialah gay. aku juga berfikiran sama dengan kau. hehehe

missa said...

fuhh... lambatnya nk ley smpai box nak coment nih sbb bnyak sgt yg dh coment. hihi..

utk ms red : pffffft ~~ gedik. hahaha

utk red : nice one red.. serius mndalam gler kowt. seb baek missa tak terasa. kikiki

btw, missa dh pening red ngan ms red. haha =P

Red said...

haikalblank :

Ni bukan pendapat aku. Tapi pendapat perempuan. :D

Red said...

missa :

Samalah.. red pun scroll lama jugak nak pergi ruangan komen ni.. hais.. =="

alepridz said...

kalau bab halal haram dalam makanan ambil kisah pulak... tapi bab tayang-tayang aurat yang haram.... takde pulak nak ambil kesah... huhu

Perkara yang sering dilakukan didalam bulan RAMADHAN..
(JANGAN KLIK JIKA ANDA TIDAK PUASA)

Red said...

alep : teda kaitan. bhahahah.

NNisa said...

woww!

tersentap mak!

hahahahah !!!

Red said...

NNisa :

Kan.? aku dah warn awal awal dah jangan baca kalau kuat sentap. wohoho XD

Ariana Sophilea said...

salam..cikgu..ari baca bnyak kali tapi..ta paham..whats u was mean...hee..almaklum saya ni kan
lampi..hikss

Dorky Guy said...

kehkeh biarlah dia tayang senang lelaki nak masturbate~

Mss Ieza said...

aww aww..mcm real je :ragu

Red said...

ari :

takpe. dak kecik tak payah paham. ekeke. :P

Red said...

dorky guy :

yeah! mastubate!

Red said...

miss ieeza :

siapa ms red tu.? :apa

anismelon said...

nice entry le..hohoho..kalo gul yg gediks gediks bace mesti sentap mak nok..weee..:p

Red said...

anismelon :


kan.? aku memang sengaja cari pasal XD

Amirah Suhana said...

nasib xkeliru!haha

nice entry! :)

Red said...

amirah :

:)

Ariana Sophilea said...

cikgu..jahat seyhh..yela.sy sedo diri saya..saya budak tecik jea :(

Red said...

hahaha. ari tacing XD

Si BuDaK KaChAk said...

(blogwalking)~ bez...terhibur...jujur...iklas....but yg xbez bile ckp dose daddy yg tanggung...jgn cmtu...nmpak mcm ank derhake lak....cube think ayt len la....

Red said...

si budak kachak :

oh c'mon.. sedar lah wahai kawan ku sayang.. its a sarcasm :D

Anonymous said...

sebenarnye, tayang gambar ni xelok, boleh menyebabkan fitnah, maaf ms red, sy xstuju entry ni.. kita ptot jge maruah kte, bkn dtyg.. stiap khayalan yg dbuat oleh laki, kte yg kne tggung dosa.
mkluman, sy girl n ade laman sosial juga. tp xbrmnat n takot utk mnayang gmbr d fb ataupn pe2..

Red said...

anonymous 11:15 :

hahahahaha

pengemis Cinta~ said...

Assalamualaikum..perempuan itu sendiri adalah fitnah dunia.sungguh sedih dengan keadaan muslimah masa kini.dan pc setuju dengan cik anon;)

Red said...

pengemis Cinta~ :

hahahhahaha

awinfaizny91 said...

apekah???
juz the way u are...

sha said...

red u r the best!! seronok bce blog red..lntak la org kate perli kew pe..asl kn de niat nk tegur bende y slh..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...