Segmen Red nak kongsi item : Possibility matahari terbit dari barat | Gitarputeh


Thursday, April 14, 2011

Segmen Red nak kongsi item : Possibility matahari terbit dari barat

Assalamualaikum.




Pening pening kepala lepas minum air kat uptown. Err. Okay abaikan. Tadi jalan jalan dalam blog. Maklumlah. Tak mampu nak beli basikal. (ada ke, basikal dalam blog.?). Ehem. Red jumpa something yang menarik tadi. 9 april 2010.



Well. Kita semua dah sedia maklum about Qiamat, right.? Salah satu tandanya adalah matahari terbit dari barat. Ehem. Ini apa yang red jumpa kat website Encik Syahirul. Korang jengah lah website dia. Klik aje.



Err. Okay red tahu korang malas nak klik. Ehem. It's Okay. Meh sini red story balik. Mari dengar. Mari rapat. Ye. Rapat lagi. Mamat ni nyatakan, dia tak bertanggungjawab atas petikan surat khabar yang ayah nya email kan.Yup. Ayah dia emel kan. Menurut dia lagi, petikan surat khabar ni, bertanggal 9 April 2011. Yup. Masih segar lagi.



Tapi red kat sini Cuma nak kongsi entri surat khabar yang di email kepada syahirul ni. Hayati petikan ni :


klik untuk besarkan.

 
Korang malas baca.? Ahh. Fine. Manja betul. Ni sinopsis aje. NASA bagitahu bahawa kat Marikh, bulan dah start terbit dari timur dan kajian menyatakan seluruh plenet akan mengalami fenomena yang sama. So, plenet seterus nya adalah bumi. Yup. bumi. Seterus nya : Ehem. Perenggan seterusnya dia tegas kan tentang fenomena ni dah lama di akui oleh Islam. Means, baru nak percaya.


Jangan tanya red, surat khabar apa ni. Tuan punya website sendiri pun tak nyatakan. Korang boleh try jugak kat siasat.com. So, Apa pendapat korang.?





Terima kasih sudi baca.





Sekian





 .


6 comments:

cik hemo hemo said...

lame jugak da dengar pasal tu . takot pon ade .

Red said...

cik hemo : red baru taw... o.0

KUREKURE COMEL said...

perhhh...rasa menggigil badan....
semakin hampir.....



byk dah tanda..cuma kita buat tak tau...

Red said...

mina : relax....

misS FEeza macho ! said...

==" seramnye .

Red said...

feeza : ke.? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...