pg 37 : ilusi dari Lady Gaga untuk sesatkan umat manusia | Gitarputeh


Tuesday, March 15, 2011

pg 37 : ilusi dari Lady Gaga untuk sesatkan umat manusia

Assalamualaikum.




Rata rata blogger sekarang tengah ceritakan tentang betapa teruk nya tsunami yang melanda negara matahari terbit.


" Red, u tak nak amek port ke.? Or you tak kisah langsung.?"


Oh oh lazer betul cik F ni. Haha. ehem. Don't get it wrong. Red bukan tak amek port. Red tahu jugak lah kes ni tengah hangat. Gila apa red tak amek port isu semasa. Lagi lagi Nippon. Negara yang red teringin nak jejak kaki tuh.!


"dah tu.? Kenapa macam tak endah aje.?"

Adoyai ini mak cik F nye pun. Sula sula lah membebelnye pun ini kan. Aha. Tonggang terbalik ayat aku. Haha. ehem. Mana ada tak endah. Apa, salah ke, red tak buat entri tentang isu semasa.? Dah semua orang nak post tentang tsunami tu, then apa lagi kau nak, mis F.? Baca lah. Tak perlulah semua orang nak post benda yang sama, kan.?




Ehem.




Sorry berkasar.  Tak berniat pun. Tapi yang red nak bincang kan sikit adalah satu benda yang menjadi isu di pale hotak red ni ha.


Apa itu.? Ni ha.


klik untuk besarkan




Yup. Lady Gaga nak menyumbang something kat mangsa tsunami Nippon. Dengan cara tersendiri lagi pulak tu. Kreatif gila ah. Gelang tuu.! Ramai ramai pakai kasi meriah.

 
STOP.! Muslimin dan muslimat sekalian, tolong jangan terpengaruh dengan plan 'mereka' . ehem. Korang tahu kan, tentang pertukaran agama LG.? Yup. Yang dahulu nya kristian kini memeluk agama yang bertuhan kan dajal. Dikatakan nya agama dajal tu ada kuasa lagi kuat. Sebab tu LG masuk agama tu.


Then ada pula kes LG kutuk kutuk kristian dan paderi nya. Well. As we know that kristian still a religion even ianya kafir. But agama dajal tu is a completely dark. Agama yang menyeru pembakitan dajjal.


Take a look at how their plans on unite people.



Tak Nampak.? Okay red tolong zoom.

kenapa gambar tangan yang dikatakan nak membantu tu, semacam.?


Ha. See.? Hmm. Sangat memusykil kan otak red. Apa sebenarnya rancangan diorang.? Pelik bebenor lambang tangan pada gelang rekaan LD. ehem. kenapa eik.? macam lambang tangan apa eik.? hmm.. Cara ilusinya memang sangat menarik dan senang mempengaruhi orang. jadi korang hati hati lah dengan ilusi ini.




Terima kasih sudi baca.




Sekian




.


12 comments:

Farhanah Mokthar said...

tak tau pula pasal isu ni.
thanks for d info.


LG is very dangerous..

Mish Apple said...

thankk..

qiqi said...

seriously? tak tau lak pasal agama LG itu. well if u dont mind, tell us what its all about. lagi satu, bile bercakap pasal dajal, sumpah rasa scary.. takot kowt. :( nak kiamat sangat da.

Red said...

farhana : yup LG is very very very dangerous.

Red said...

mish apple : your welcome. :)

Red said...

qiqi : insyaallah. nanti red cuba kupas lebih mendalam,kay.

cik grrr said...

Tq red! but semacam apa tngan tu eik??

Red said...

cik grrr : entah lah eik.? rasa rasa.? huhu. seram kan.?

KUREKURE COMEL said...

mengarut la LG tu...huhuhu...

jgn terpesong sudah...

Red said...

mina : betul tu.! sebab tu red tag kan kat ELAKKAN. XD

hOney n' cLOver said...

ok..spatutnya tangan yg menadah..bukan tangan mcam nk menarik roh orang...ok, itu menakutkan...>.<

Red said...

hOney n' cLOve :

syabas sebab dah menjadi pengomen ke 6 ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...