pg 1 : The True Blogger. | Gitarputeh


Wednesday, February 02, 2011

pg 1 : The True Blogger.


Assalamualaikum.


Wah. Red memang respect gila lah kat mereka mereka. siapa mereka mereka tu? The true blogger. Jelez giller bila baca belog diorang. Ehem. Red pun nak jadik true bloger lah (budak baru). haha.. Tapi agak agak, boleh ke? hmm.....16 reasons to become like them.



Tipu aje. Siapa yang nak sangat market.? Tak de makne nye red nak letak 16 sebab untuk jadi terkenal macam dorang dorang. Its lame. Being our self is the best path of life. Apa yang red nak ialah readers baca and tangkap isi entri red.


Ehem. Truely red jelez dengan achievement diorang. Tapi kan. isn't it the policy make a man? ;) c'mon lah. Apa seh maen tiru tiru. haha XD



policy make a man.


Ehem. Tu lah. So, the conclusion is...its better to be yourself than be the one you want to be. Why? bcuz If you want to be someone that's not you, then, you wouldn't even notice about how amazingly you change. And that will change about the characteristic of a character. Its like changing an annoying orange to someone quite. jelas, kan.?



Terima kasih sudi baca.



Sekian



.


2 comments:

Cik MataKuyu said...

wow.. entry pertama!ngeh3

cikya lah said...

aye,

read through your entry.
just pass by from 2011.

OK.
good luck.
have fun.
n Kbai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...